عضو شورای سردبیری روزنامه دنیای خودرو در این باره نوشت:
یکی از عوامل مهم در رشد انضباط ترافیک شهری، تبادل اطلاعات و همکاریهای گسترده میان پلیس راهور و شهرداری است که با تقویت و افزایش این عامل، میزان سامانبخشی و انضباط ترافیک افزایش پیدا میکند. به عنوان مثال پروژههای احداث زیرگذر میدان سپاه و ساماندهی میدان سبلان تهران از آن دست اقداماتی هستند که نیاز به هماهنگی کامل میان شهرداری و پلیس راهور دارند. در همین راستا اواخر ماه گذشته برخی مسئولان شهرداری تهران و رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از این پروژهها بازدید مشترک داشتند و برای تعیین مسیرهای جایگزین عبورومرور در این دو میدان مهم هماهنگیهای لازم را انجام دادند.
بهگفته برخی کارشناسان، همکاریهای دوجانبه بین شهرداریها، شوراهای شهر و نیروی انتظامی خارج از بوروکراسیهای اداری میتواند در حوزههایی مانند کاهش ترافیک، بهبود حملونقل، ساماندهی دستفروشان، اصلاح معابر، جای پارک خودروها و... بسیار موثر باشد و سبب رضایت هر چه بیشتر مردم هم شود.
از طرفی پلیس راهور در ارائه برخی خدمات شهری در حوزههای مختلف با شهرداری همکاری دارد؛ ازجمله در مواقع بارش برف و باران؛ به این ترتیب که پلیس راهور در مراکز پخش ماسه و نمک نیروهای مستقر دارد که با نیروهای خدمات شهری هماهنگ هستند.
حتی در کنار کمپرسیها و کامیونهای حمل شن و ماسه نیز نیروهای پلیس راهور همراه با نیروهای خدمات شهری حضور دارند و با هماهنگی پلیس راهور، اکیپهای شهرداری به بخشهایی که بیشترین مشکل را دارند، هدایت میشوند.
در همین زمینه اواخر مهرماه، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن حضور در شواری شهر تهران با بیان لزوم چارهاندیشی برای کاهش معضلات ترافیکی تهران، تعامل بیشتر میان شهرداری تهران و پلیس راهور را ضروری دانست.
سرهنگ سیدابوالفضل موسویپور در این نشست بر لزوم همکاری بیشتر میان مدیریت شهری و پلیس راهور در زمینه کاهش تصادفات، ساماندهی ترافیک و ارتقای ایمنی معابر تاکید کرد.
البته در این میان برخی کمبودها و مواردی که نیاز به هماهنگی بیشتری دارند هم مطرح میشود؛ ازجمله اینکه رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه ۷سال است در زمینه مبادله دادههای جرائم رانندگی بین شهرداری و پلیس اختلال وجود دارد، گفت: تقاضا داریم جلسات فوری برای رفع این مساله برگزار شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران هم با بیان اینکه ماموریتهای شهرداری در بخشهایی نیازمند همکاری سایر دستگاهها از جمله پلیس است، بیان کرد: تقاضا میکنیم پلیس راهور در موضوع سدمعبر که دور معیوبی را ایجاد کرده، وارد شود.
وی همچنین به حضور خودروهای بیشمار با چراغ های الایدی در خطوط ویژه اشاره کرد و به تعامل میان پلیس راهور و شهرداری برای حل این مشکلات و جلب رضایت مردم تاکید کرد. البته نباید فراموش کرد شهرداری به واسطه برخی قوانین موجود باید تجهیزاتی را برای پلیس راهور فراهم کند تا پلیس بتواند خدمات شایستهای به شهروندان ارائه دهد.
در مجموع باید گفت با افزایش تعامل و همکاری هرچه بیشتر میان پلیس راهور، مجموعه شهرداری و شورای شهر در کلانشهرهای کشور میتوان به حل مشکلات ترافیکی در این شهرهای بزرگ و بهخصوص پایتخت با حجم زیاد خودرو و گرههای کور ترافیکی، بیشاز پیش امیدوار بود.